Retourneren

Retourneren:

Alle bestellingen worden met veel aandacht en liefde voor u ingepakt en verzonden. Echter kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent met u bestelling. Dat is erg jammer, maar het is geen enkel probleem om uw bestelling te retourneren.

 

Verkeerd bezorgadres doorgeven:

Wanneer u een verkeerd bezorgadres heeft doorgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. 

 

Voorwaarden van retourzending:

1. Uw bestelling dient binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Na aanmelding heeft u nog 14 dagen om uw bestelling retour te sturen.

2. Uw factuur of een kopie ervan dient toegevoegd te zijn aan uw retourzending.

3. De artikelen dienen in originele verpakking terug gestuurd te worden, inclusief de aangehechte prijskaartjes.

4. Wanneer uw bestelling defect, beschadigd of verkeerd ontvangen heeft, dan kunt u een mail sturen naar  info@b-hip.nl. Het liefst met foto’s van het defecte of beschadigde artikel.

5. De artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen (passen is toegestaan) en ongewassen te zijn en niet door u of derden hersteld te zijn (of een poging daartoe).

6. Mocht het artikel toch vaker gebruikt te zijn dan nodig, dan kunnen wij kosten in waardevermindering aan u doorberekenen.

7. Retourzendingen is voor eigen risico van de klant. De retourkosten zijn gratis voor de klant.

 

Stappenplan retourzending:

Stap 1: Controleer of uw retour aan de voorwaarden voldoet.

Stap 2: Vul het herroepingsformulier in en/of mail het naar info@b-hip.nl. U kunt het ook kopiëren en daarna in uw mail plakken indien u geen scanner of printer heeft. Hieronder vindt u het herroeppingsformulier: https://cdn.myonlinestore.eu/a18a8a0e-85db-42f4-b977-65d55e9bac15/files/nl_nl_1_Standaard%20herroepingsformulier.pdf?t=1619524965

Stap 3: Verpak het artikel weer in de originele verpakking.

Stap 4: Schrijf het retouradres op de verpakking

B-Hip Streetwear
De Akkers 55
8536 VD Oosterzee

Stap 5: Zorg dat het pakket voldoende is gefrankeerd en breng het naar de brievenbus of naar een PostNL servicepunt

Stap 6: Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, storten wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.                                                                   

© 2021 - 2022 B-Hip Streetwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel